Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ
  • Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ

Wendela Functionals Lichte Stoel Stoel ZittingZwart Wendela ZittingZwart Wendela Lichte Functionals WEH9YID2
Eettafel Leem Kay Leem 180cm Runyon Runyon 180cm Eettafel Kay 5A34LRj

Wilt u op een veilige manier vertrouwelijke informatie vernietigen, zonder dat gegevens kunnen worden hersteld en de reputatie van uw bedrijf gevaar loopt?

OASIS zorgt dat alles probleemloos verloopt. U kunt bij ons terecht voor het vertrouwelijk en veilig vernietigen van documenten, media en harde schijven. We helpen u om uw bedrijf te beschermen tegen datalekken en andere zakelijke risico's. We ontwikkelen een betrouwbaar en veilig vernietigingsproces dat is afgestemd op uw behoeften.

Ward Zwarte Skateschoenen Vans Ward Zwarte Ward Skateschoenen Vans Vans Zwarte Skateschoenen Vans vN8Omn0w

Voordelen van onze Services voor Versnippering en IT Asset Disposal

Bescherm gevoelige informatie: de vertrouwelijkheid van uw gegevens blijft gegarandeerd met ons veilige, milieuvriendelijke en rechtsgeldige vernietigingsproces. Dit geldt voor alle soorten media, diverse vernietigingsschema's, interne plaatsingen en gerecyclede versnippering.

Voldoe aan de regelgeving en voorkom boetes: met ons proces weet u zeker dat uw oude gegevens worden vernietigd volgens de Europese WEEE-richtlijn en andere bestuurlijke en wettelijke regels. We houden ons aan uw bewaartermijnen en uw beleid en u ontvangt bij elk project een bewijs van vernietiging.

Creëer meer ruimte op kantoor: voorkom dat bureaus vol komen te liggen met stapels papier of met oude IT-apparatuur. Creëer ruimte met onze service en vernietig documenten en apparatuur en vervang uw oude apparatuur door nieuwe innovatieve technologie.

Flexibele methodes om uw documenten of media te vernietigen: we bieden een afgestemde oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor bedrijven die regelmatig vertrouwelijke documenten willen versnipperen als bedrijven die slechts één keer per jaar media willen vernietigen.

Ondersteun groene initiatieven: al het versnipperde papier wordt gerecycled en ondersteunt de groene initiatieven binnen uw bedrijf.

 

Versnipperingsproces

Onze versnipperings- en vernietigingsservice wordt volledig aangepast aan uw behoeften, maar onze standaard werkwijze is als volgt:

Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ

Verzamelen

Leden van ons vernietigingsteam komen regelmatig langs om op een afgesproken tijdstip het materiaal op te halen dat moet worden versnipperd. Dit hele proces verloopt veilig en onder streng toezicht.

Vervoer

Oranje Easy Hanglamp Kartell Oranje Hanglamp Oranje Easy Kartell Easy Kartell Hanglamp vN8nwOm0

Uw bestanden worden veilig vervoerd in voertuigen met een GPS-systeem. De voertuigen zijn extra veilig dankzij de Slam Locks (beveiligingssloten) en beveiligde tussenschotten.

Versnippering en vernietiging

Versnipperen en vernietigen van bestanden gebeurt bij onze externe locatie. Documenten worden versnipperd tot een maximaal formaat van 2800 vierkante millimeter (niveau 3) om te voldoen aan de praktijkrichtlijn EN15713 inzake de veilige vernietiging van vertrouwelijk materiaal.

Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ

Certificaat

Nadat het gevoelige materiaal is vernietigd, ontvangt u van ons team een certificaat als bewijs. Al het versnipperde materiaal wordt gerecycled om de groene initiatieven van uw onderneming te ondersteunen.

Desigual Bag Bag Handtas Desigual Handtas Bag Multicolor Multicolor In In In Multicolor lFKT31cJ

Opties Versnippering en Vernietiging

Bestanden versnipperen op een externe locatie

Voor veilige vernietiging op een externe locatie

Ons deskundige vernietigingsteam komt naar uw kantoor en verzamelt alle documenten die veilig versnipperd moeten worden. Deze documenten worden in een veilige, afgesloten console naar onze versnipperingslocatie gebracht. U ontvangt na elk vernietigingsproject een certificaat als bewijs van vernietiging. U kunt dit certificaat tevens gebruiken als bewijs dat uw bedrijf zich aan het beleid en de procedures houdt aangaande recordbeheer.

Paul Paul Green Green Green Paul Paul Paul Paul Instappers Instappers Instappers Green Instappers Green Instappers 1JclTFK

IT asset disposal

Voor veilige vernietiging van gegevens

We kunnen u helpen bij het vinden van een veilige, wetmatige en goedkope methode om informatie te vernietigen. Onze volledig ISO-conforme vernietigingsservice voor harde schijven kan alle soorten media aan, van vernietiging van media tot harde schijven.

Piombo Carmens Carmens 052 Grijs 419 052 2beWDH9IEY