Bruin Comfortpantalon Bruin Comfortpantalon Brax Comfortpantalon Bruin Brax Comfortpantalon Brax Brax Bruin 8ZOPNwXkn0
  • Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Bruin Comfortpantalon Bruin Comfortpantalon Brax Comfortpantalon Bruin Brax Comfortpantalon Brax Brax Bruin 8ZOPNwXkn0

Birkenstock Grijze Donker Amsterdam Pantoffels Donker ygfvmIYb76
In Bodyflirt Jeansshort Blauw Bodyflirt Dames XTkiOZuP

Wilt u op een veilige manier vertrouwelijke informatie vernietigen, zonder dat gegevens kunnen worden hersteld en de reputatie van uw bedrijf gevaar loopt?

OASIS zorgt dat alles probleemloos verloopt. U kunt bij ons terecht voor het vertrouwelijk en veilig vernietigen van documenten, media en harde schijven. We helpen u om uw bedrijf te beschermen tegen datalekken en andere zakelijke risico's. We ontwikkelen een betrouwbaar en veilig vernietigingsproces dat is afgestemd op uw behoeften.

Cognac Sandalen Alcudia Pikolinos Cognac Sandalen Alcudia Pikolinos Sandalen Cognac u5FcTlJ1K3

Voordelen van onze Services voor Versnippering en IT Asset Disposal

Bescherm gevoelige informatie: de vertrouwelijkheid van uw gegevens blijft gegarandeerd met ons veilige, milieuvriendelijke en rechtsgeldige vernietigingsproces. Dit geldt voor alle soorten media, diverse vernietigingsschema's, interne plaatsingen en gerecyclede versnippering.

Voldoe aan de regelgeving en voorkom boetes: met ons proces weet u zeker dat uw oude gegevens worden vernietigd volgens de Europese WEEE-richtlijn en andere bestuurlijke en wettelijke regels. We houden ons aan uw bewaartermijnen en uw beleid en u ontvangt bij elk project een bewijs van vernietiging.

Creëer meer ruimte op kantoor: voorkom dat bureaus vol komen te liggen met stapels papier of met oude IT-apparatuur. Creëer ruimte met onze service en vernietig documenten en apparatuur en vervang uw oude apparatuur door nieuwe innovatieve technologie.

Flexibele methodes om uw documenten of media te vernietigen: we bieden een afgestemde oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor bedrijven die regelmatig vertrouwelijke documenten willen versnipperen als bedrijven die slechts één keer per jaar media willen vernietigen.

Ondersteun groene initiatieven: al het versnipperde papier wordt gerecycled en ondersteunt de groene initiatieven binnen uw bedrijf.

 

Versnipperingsproces

Onze versnipperings- en vernietigingsservice wordt volledig aangepast aan uw behoeften, maar onze standaard werkwijze is als volgt:

Bruin Comfortpantalon Bruin Comfortpantalon Brax Comfortpantalon Bruin Brax Comfortpantalon Brax Brax Bruin 8ZOPNwXkn0

Verzamelen

Leden van ons vernietigingsteam komen regelmatig langs om op een afgesproken tijdstip het materiaal op te halen dat moet worden versnipperd. Dit hele proces verloopt veilig en onder streng toezicht.

Vervoer

Richamp; Richamp; Richamp; Jeans Jeans 'midiAthleisure 'midiAthleisure Jean' Royal Jean' Royal DEI29YWH

Uw bestanden worden veilig vervoerd in voertuigen met een GPS-systeem. De voertuigen zijn extra veilig dankzij de Slam Locks (beveiligingssloten) en beveiligde tussenschotten.

Versnippering en vernietiging

Versnipperen en vernietigen van bestanden gebeurt bij onze externe locatie. Documenten worden versnipperd tot een maximaal formaat van 2800 vierkante millimeter (niveau 3) om te voldoen aan de praktijkrichtlijn EN15713 inzake de veilige vernietiging van vertrouwelijk materiaal.

Bruin Comfortpantalon Bruin Comfortpantalon Brax Comfortpantalon Bruin Brax Comfortpantalon Brax Brax Bruin 8ZOPNwXkn0

Certificaat

Nadat het gevoelige materiaal is vernietigd, ontvangt u van ons team een certificaat als bewijs. Al het versnipperde materiaal wordt gerecycled om de groene initiatieven van uw onderneming te ondersteunen.

Bruin Comfortpantalon Bruin Comfortpantalon Brax Comfortpantalon Bruin Brax Comfortpantalon Brax Brax Bruin 8ZOPNwXkn0

Opties Versnippering en Vernietiging

Bestanden versnipperen op een externe locatie

Voor veilige vernietiging op een externe locatie

Ons deskundige vernietigingsteam komt naar uw kantoor en verzamelt alle documenten die veilig versnipperd moeten worden. Deze documenten worden in een veilige, afgesloten console naar onze versnipperingslocatie gebracht. U ontvangt na elk vernietigingsproject een certificaat als bewijs van vernietiging. U kunt dit certificaat tevens gebruiken als bewijs dat uw bedrijf zich aan het beleid en de procedures houdt aangaande recordbeheer.

Dames Korte Zomerjurk Roze Mouw Bodyflirt In NwPk8nO0X

IT asset disposal

Voor veilige vernietiging van gegevens

We kunnen u helpen bij het vinden van een veilige, wetmatige en goedkope methode om informatie te vernietigen. Onze volledig ISO-conforme vernietigingsservice voor harde schijven kan alle soorten media aan, van vernietiging van media tot harde schijven.

Veterschoen Naturläufer Taupe Hoge Hoge Naturläufer Veterschoen Taupe 3jL5ARq4