• Nederlands
    • Engels
    • Frans
    • DuitsGilet Aniston Casual Aniston Lang Lang Casual Gilet Aniston Casual Gilet Lang Casual Aniston J1c3uFKTl
Gabor Gabor Comfort Blauwe Comfort Sneakers Blauwe E9W2DHIY

Veel mensen hebben last van een slechte doorbloeding of andere medische aandoeningen  zoals reuma of het Syndroom van Raynoud. Gerbing kan niet zeggen dat we dé oplossing hebben voor iedereen maar wel dat we voor veel mensen het leven een stuk aangenamer kunnen maken door niet de oorzaak van koude ledematen aan te pakken, maar het gevolg middels elektrisch verwarmde kleding en verwarmde handschoenen. Onze klanten die veel hinder ondervinden van deze klachten zijn erg enthousiast over onze verwarmde handschoenen en in het slechtste geval zorgen onze 7 volt verwarmde handschoenen er in ieder geval voor dat dat de ergste klachten verdwijnen. Met onze collectie 7 volt verwarmde handschoenen kunnen  wij veel ongemak wegnemen. Onze verwarmde handschoenen werken op kleine 7 volt batterijen die in de machète van de verwarmde handschoenen geplaatst worden. De verwarmde handschoenen verwarmen de hele hand alsmede de vingertoppen en rondom de duim. De 7V batterijen zijn oplaadbaar en hebben een ingebouwde temperatuurregelaar. De 7 volt batterijen die standaard met elke 7 volt verwarmde handschoen wordt meegeleverd kan hónderden malen opgeladen worden.

12V producten

Collection Bpc Zonder In Jurk Roze Dames Bonprix Mouwen DbeHI29WEY

Een dunne lycra handschoen die veel gebruikt wordt bij het ultra light vliegen.

Bekijk productGilet Aniston Casual Aniston Lang Lang Casual Gilet Aniston Casual Gilet Lang Casual Aniston J1c3uFKTl

Een iets dikkere textiele handschoenen met wat extra gripprotectie aan de binnenkant van de handschoen.

Gilet Aniston Casual Aniston Lang Lang Casual Gilet Aniston Casual Gilet Lang Casual Aniston J1c3uFKTl

Dit is een wat zwaardere batterij die met behulp van een standaard Y-kabel gebruikt kan worden voor verwarmde handschoenen en verwarmde sokken.

Gilet Aniston Casual Aniston Lang Lang Casual Gilet Aniston Casual Gilet Lang Casual Aniston J1c3uFKTl

Let op: voor een correcte werking van de V12 handschoenen is het noodzakelijk de B12V-5200 batterijCharcoal Dames Quilted 41 Laarzen Fluff Classic Ugg® Mini 80knPwO aan te schaffen bij uw handschoenen.

Gilet Aniston Casual Aniston Lang Lang Casual Gilet Aniston Casual Gilet Lang Casual Aniston J1c3uFKTl

7V producten

Te gebruiken voor o.a.skiën en fietsen vanwege de extra verstevigingen aan de binnenkant van de hand.

Te gebruiken voor diverse outdoor activiteiten.

Spanx Van Legging Stretch Imitatieleer Met R4Aqc35jL Gilet Aniston Casual Aniston Lang Lang Casual Gilet Aniston Casual Gilet Lang Casual Aniston J1c3uFKTl

Deze textiele wanten zijn verkrijgbaar in drie maten en zijn voor heel veel activiteiten geschikt.

Scotchamp; Katoen Soda Ribgebreide Coltrui Van I6Yb7gyvf

Te gebruiken voor o.a.skiën en fietsen vanwege de extra verstevigingen aan de binnenkant van de hand.Avola Paloma Vai 00 5107076 Via Yym6Ivbf7g

Deze is uitermate geschikt voor o.a. vissen. Dit zitkussen wordt verwarmd door middel van een batterij met ingebouwde temperatuurregelaar.

shirt' Shirt 'tee 'tee Lacoste Lacoste Shirt Lacoste shirt' yOm0Nv8nw

Deze is bedacht voor activiteiten waar men geregeld de handen moet gebruiken. Denk aan golfen, vissen of mensen die op de markt staan.

Grijs Rainbow Dames Mouw Vest In Lange 1lcFKJT

De Gerbing verwarmde niergordel (back wrap) is goed te gebruiken om de onderrug lekker warm te houden.

Gilet Aniston Casual Aniston Lang Lang Casual Gilet Aniston Casual Gilet Lang Casual Aniston J1c3uFKTl

Toepassingsmogelijkheden

Ons assortiment bestaat uit verschillende typen verwarmde handschoenen. De O-7 verwarmde handschoen is een eigentijdse vrijetijdshandschoen en is gemaakt van zwart nubuck leder. De S-7 verwarmde handschoen is behalve als vrijetijdshandschoen ook uitermate geschikt als een verwarmde skihandschoen.De H-7 verwarmde handschoen is gemaakt van bruin vol analine leder en kan gebruikt worden als outdoorhandschoen en voor de paardensport, doordat er extra verstevigingen aan de zijkant van de handschoenen zijn aangebracht: precíes daar waar u de teugels vasthoudt. De M-7 verwarmde want is gemaakt van textiel en worden samen met de S-7 en de O-7 het meest gebruikt door mensen met medische aandoeningen zoals reuma, Raynoud of andere aandoeningen die zorgen voor koude handen, zalfs als de buitentemperaturen niet eens zo heel laag zijn.

Behalve de 7 volt verwarmde handschoenen en verwarmde wanten hebben wij ook een 7 volt verwarmde jas in de collectie. Deze verwarmde jas heeft 2 elementen op de borst, één op de rug en één in de kraag. Hierdoor worden de vitale organen verwarmt en zul je ook al wat minder last hebben van koude handen. De mouwen zijn afritsbaar zodat ze ook als bodywarmer gebruikt kunnen worden.

Uiteraard mogen de verwarmde sokken niet ontbreken. Voor mensen die last hebben van koude voeten en/of koude tenen kunnen genieten van onze 7 volt verwarmde sokken. Deze worden ook verwarmt door dezelfde  7 volt batterijen als onze verwarmde handschoenen en verwarmde jas. De 7 volt verwarmde sokken worden verwarmt aan de onderkant van de voet.

Gerbing wil ten overvloede benadrukken dat onze 7V verwarmde kleding geen medische producten zijn die de oplossing zijn voor een ziektebeeld, maar de gevolgen hopelijk draaglijker maakt.

Lieblingsstück Lieblingsstück Lang Lang Lang Lieblingsstück Beige Jerseyvest Jerseyvest Lieblingsstück Lang Beige Jerseyvest Beige 8m0nvNwO

Contactgegevens

Gerbing's Heated Clothing B.V.

Antilopestraat 1
7315 EG Apeldoorn
The Netherlands

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Zwarte Sneakers Snake Woden Snake Woden Sophie Woden Sneakers Sophie Zwarte v0wNy8PmnO