amp;sh Genny Blouse Met Chiffon Ba Rose PrintPink fyb7g6
amp;sh Genny Blouse Met Chiffon Ba Rose PrintPink fyb7g6
De Psychologische Probleemoplossers
amp;sh Genny Blouse Met Chiffon Ba Rose PrintPink fyb7g6
Multicolour Peter Broek Hahn Peter Enkellange Hahn l1TKJcF3
Roxy Beauty' 'sunset Roxy Roxy Jurk 'sunset Beauty' Roxy Jurk 'sunset Jurk Beauty' 0knOwP8

De relatie tussen werknemer en werkgever loopt steeds vaker voortijdig af. Vaak schakelt één van beiden een jurist in om het probleem 'op te lossen', waarbij de tegenpartij niet achter wil blijven... Soms levert dat alleen maar verliezers op - waarvan de werknemer de grootste. Gelukkig hoeft het zover niet te komen! Schakel ons in vóór u een advocaat in de arm neemt. Wellicht kunnen we de angel uit het probleem halen of de scherpe kantjes eraf vijlen...

Voor wie bestemd?

Een ieder die in een ontslagsituatie terecht dreigt te komen, of zich reeds in een ontslagsituatie bevindt.

Werkwijze

Wij zullen direct inspringen op de actuele gebeurtenissen. Wat kunnen wij concreet voor u betekenen? Een greep:

  • Indien u op verzoek van uw werkgever psychologisch (of anderszins) getest wordt, laat u dan niet lijdzaam afvoeren! Wij zullen, samen met u, aan een beschermingsconstructie bouwen, waarin u zich behoedt voor onplezierige uitkomsten van het onderzoek. Dit kan desgewenst gekoppeld worden aan een voorbereidende training voor psychologische tests en/of assessment centers.
  • Is er al een rapport over u verschenen - met 'catastrofaal gevolg'? Wij helpen bij een contra-expertiseBloemenprint Miss Etam Top Blauw MLSUVGqzp.
  • Zal de arbeidsovereenkomst betrekkelijk vriendelijk ontbonden worden? Haal er het maximale uit. Wij adviseren en ondersteunen u met de onderhandelingen.
  • Is uw onderzoek door de Rechtbank opgedragen? Wij helpen met het verweer en passende tegenargumenten.
  • Bent u onredelijk behandeld en/of beoordeeld en overweegt u een klacht in te dienen en/of een juridische procedure aan te spannen? Neem geen overhaaste en emotionele beslissingen! Oriënteert u zich eerst bij ons en gezamenlijk schatten we uw kansen in.

Tarief

€180 per uur (ex. 21% btw)..


Veterschoen Jeansblauw Meyermode Hoge Veterschoen Jeansblauw Meyermode Jeansblauw Meyermode Hoge Hoge Veterschoen Meyermode 0Nnm8w
amp;sh Genny Blouse Met Chiffon Ba Rose PrintPink fyb7g6

Website door Goforit

Boots Chelsea Bianco Bianco Bianco 'jessica' 'jessica' Chelsea Boots Chelsea deQrxBoCW
To Top