020-6450292 | 06-21172494
Hanglamp 24 Pablo Solis Zwart iXkZuOP Baken 10, 1186 DC Amstelveen
Blazer Korte Blazer Basefield Basefield Korte Basefield wny80OvmN
Blazer Korte Blazer Basefield Basefield Korte Basefield wny80OvmN
De Psychologische Probleemoplossers
Blazer Korte Blazer Basefield Basefield Korte Basefield wny80OvmN
Zacht Paillettenshirt Cecil Paillettenshirt Cecil Cecil Zacht Zacht Cecil Paillettenshirt Paillettenshirt Zacht iOTwPXklZu
Ugg® Cardy Ugg® Purl Knit Winterlaarzen N0kX8wOPn

De relatie tussen werknemer en werkgever loopt steeds vaker voortijdig af. Vaak schakelt één van beiden een jurist in om het probleem 'op te lossen', waarbij de tegenpartij niet achter wil blijven... Soms levert dat alleen maar verliezers op - waarvan de werknemer de grootste. Gelukkig hoeft het zover niet te komen! Schakel ons in vóór u een advocaat in de arm neemt. Wellicht kunnen we de angel uit het probleem halen of de scherpe kantjes eraf vijlen...

Voor wie bestemd?

Een ieder die in een ontslagsituatie terecht dreigt te komen, of zich reeds in een ontslagsituatie bevindt.

Werkwijze

Wij zullen direct inspringen op de actuele gebeurtenissen. Wat kunnen wij concreet voor u betekenen? Een greep:

  • Indien u op verzoek van uw werkgever psychologisch (of anderszins) getest wordt, laat u dan niet lijdzaam afvoeren! Wij zullen, samen met u, aan een beschermingsconstructie bouwen, waarin u zich behoedt voor onplezierige uitkomsten van het onderzoek. Dit kan desgewenst gekoppeld worden aan een voorbereidende training voor psychologische tests en/of assessment centers.
  • Is er al een rapport over u verschenen - met 'catastrofaal gevolg'? Wij helpen bij een contra-expertiseZwart Bodyflirt Lange Partyjurk Mouw In Boutique Dames uTlF5cK31J.
  • Zal de arbeidsovereenkomst betrekkelijk vriendelijk ontbonden worden? Haal er het maximale uit. Wij adviseren en ondersteunen u met de onderhandelingen.
  • Is uw onderzoek door de Rechtbank opgedragen? Wij helpen met het verweer en passende tegenargumenten.
  • Bent u onredelijk behandeld en/of beoordeeld en overweegt u een klacht in te dienen en/of een juridische procedure aan te spannen? Neem geen overhaaste en emotionele beslissingen! Oriënteert u zich eerst bij ons en gezamenlijk schatten we uw kansen in.

Tarief

€180 per uur (ex. 21% btw)..


Zwarte Canvas Jackamp; Sneakers Jones Cali NX8Pn0wkO
Blazer Korte Blazer Basefield Basefield Korte Basefield wny80OvmN

Website door Goforit

Leren Jack Van Leer Raasch Echt Rood Uta thxsBCQrd
To Top