020-6450292 | 06-21172494
Blouse Etam Miss Wit Print Miss pUqzVSM
De Psychologische Probleemoplossers
Blouse Etam Miss Wit Print Miss pUqzVSM
Sacha Jamboreeklep Zwarte Lak Loafers Met hxQdsBrCot
Marco VeterschoenenZwartlak Marco Tozzi Dames Tozzi Dames VeterschoenenZwartlak ynvN0mw8O

De relatie tussen werknemer en werkgever loopt steeds vaker voortijdig af. Vaak schakelt één van beiden een jurist in om het probleem 'op te lossen', waarbij de tegenpartij niet achter wil blijven... Soms levert dat alleen maar verliezers op - waarvan de werknemer de grootste. Gelukkig hoeft het zover niet te komen! Schakel ons in vóór u een advocaat in de arm neemt. Wellicht kunnen we de angel uit het probleem halen of de scherpe kantjes eraf vijlen...

Voor wie bestemd?

Een ieder die in een ontslagsituatie terecht dreigt te komen, of zich reeds in een ontslagsituatie bevindt.

Werkwijze

Wij zullen direct inspringen op de actuele gebeurtenissen. Wat kunnen wij concreet voor u betekenen? Een greep:

  • Indien u op verzoek van uw werkgever psychologisch (of anderszins) getest wordt, laat u dan niet lijdzaam afvoeren! Wij zullen, samen met u, aan een beschermingsconstructie bouwen, waarin u zich behoedt voor onplezierige uitkomsten van het onderzoek. Dit kan desgewenst gekoppeld worden aan een voorbereidende training voor psychologische tests en/of assessment centers.
  • Is er al een rapport over u verschenen - met 'catastrofaal gevolg'? Wij helpen bij een contra-expertiseBroek Print Cambio Broek Met Print Zwart Cambio Cambio Broek Met Zwart jcLqS543AR.
  • Zal de arbeidsovereenkomst betrekkelijk vriendelijk ontbonden worden? Haal er het maximale uit. Wij adviseren en ondersteunen u met de onderhandelingen.
  • Is uw onderzoek door de Rechtbank opgedragen? Wij helpen met het verweer en passende tegenargumenten.
  • Bent u onredelijk behandeld en/of beoordeeld en overweegt u een klacht in te dienen en/of een juridische procedure aan te spannen? Neem geen overhaaste en emotionele beslissingen! Oriënteert u zich eerst bij ons en gezamenlijk schatten we uw kansen in.

Tarief

€180 per uur (ex. 21% btw)..


Barbara Couture Young Avondjurk By Schwarzer F5TJl1ucK3
Blouse Etam Miss Wit Print Miss pUqzVSM

Website door Goforit

Van Maxi jurk Jerseymet Volant Warehouse qUzGpSMV
To Top