Things 620Ecru Wwi140 Things Blouse Nice Nice 35jLR4A
Things 620Ecru Wwi140 Things Blouse Nice Nice 35jLR4A
De Psychologische Probleemoplossers
Things 620Ecru Wwi140 Things Blouse Nice Nice 35jLR4A
Pulpo 85 Helder Vloerlamp messing Oda Aubergine Pk0O8wnX
Jeansblauwe Instappers Jeansblauwe Jeansblauwe Wonders Instappers Jeansblauwe Instappers Jeansblauwe Wonders Instappers Wonders Wonders Instappers Lj45AR

De relatie tussen werknemer en werkgever loopt steeds vaker voortijdig af. Vaak schakelt één van beiden een jurist in om het probleem 'op te lossen', waarbij de tegenpartij niet achter wil blijven... Soms levert dat alleen maar verliezers op - waarvan de werknemer de grootste. Gelukkig hoeft het zover niet te komen! Schakel ons in vóór u een advocaat in de arm neemt. Wellicht kunnen we de angel uit het probleem halen of de scherpe kantjes eraf vijlen...

Voor wie bestemd?

Een ieder die in een ontslagsituatie terecht dreigt te komen, of zich reeds in een ontslagsituatie bevindt.

Werkwijze

Wij zullen direct inspringen op de actuele gebeurtenissen. Wat kunnen wij concreet voor u betekenen? Een greep:

  • Indien u op verzoek van uw werkgever psychologisch (of anderszins) getest wordt, laat u dan niet lijdzaam afvoeren! Wij zullen, samen met u, aan een beschermingsconstructie bouwen, waarin u zich behoedt voor onplezierige uitkomsten van het onderzoek. Dit kan desgewenst gekoppeld worden aan een voorbereidende training voor psychologische tests en/of assessment centers.
  • Is er al een rapport over u verschenen - met 'catastrofaal gevolg'? Wij helpen bij een contra-expertiseWit Birkenstock Slippers Birkenstock Slippers Wit Madrid Madrid IygmY7v6bf.
  • Zal de arbeidsovereenkomst betrekkelijk vriendelijk ontbonden worden? Haal er het maximale uit. Wij adviseren en ondersteunen u met de onderhandelingen.
  • Is uw onderzoek door de Rechtbank opgedragen? Wij helpen met het verweer en passende tegenargumenten.
  • Bent u onredelijk behandeld en/of beoordeeld en overweegt u een klacht in te dienen en/of een juridische procedure aan te spannen? Neem geen overhaaste en emotionele beslissingen! Oriënteert u zich eerst bij ons en gezamenlijk schatten we uw kansen in.

Tarief

€180 per uur (ex. 21% btw)..


272 J50 Essentials Marc Cain E4809 Rj4A3L5
Things 620Ecru Wwi140 Things Blouse Nice Nice 35jLR4A

Website door Goforit

Tozzi Rose Gold Feesttas Marco Aq54jLRc3
To Top