020-6450292 | 06-21172494
Things 620Ecru Wwi140 Things Blouse Nice Nice 35jLR4A
Things 620Ecru Wwi140 Things Blouse Nice Nice 35jLR4A
De Psychologische Probleemoplossers
Things 620Ecru Wwi140 Things Blouse Nice Nice 35jLR4A
paars Wit Rs x Puma Dames Tech L3c4ARjS5q
Shoulder Off My Jewellery Body Witte fY7gbv6y

De relatie tussen werknemer en werkgever loopt steeds vaker voortijdig af. Vaak schakelt één van beiden een jurist in om het probleem 'op te lossen', waarbij de tegenpartij niet achter wil blijven... Soms levert dat alleen maar verliezers op - waarvan de werknemer de grootste. Gelukkig hoeft het zover niet te komen! Schakel ons in vóór u een advocaat in de arm neemt. Wellicht kunnen we de angel uit het probleem halen of de scherpe kantjes eraf vijlen...

Voor wie bestemd?

Een ieder die in een ontslagsituatie terecht dreigt te komen, of zich reeds in een ontslagsituatie bevindt.

Werkwijze

Wij zullen direct inspringen op de actuele gebeurtenissen. Wat kunnen wij concreet voor u betekenen? Een greep:

  • Indien u op verzoek van uw werkgever psychologisch (of anderszins) getest wordt, laat u dan niet lijdzaam afvoeren! Wij zullen, samen met u, aan een beschermingsconstructie bouwen, waarin u zich behoedt voor onplezierige uitkomsten van het onderzoek. Dit kan desgewenst gekoppeld worden aan een voorbereidende training voor psychologische tests en/of assessment centers.
  • Is er al een rapport over u verschenen - met 'catastrofaal gevolg'? Wij helpen bij een contra-expertiseBirkenstock Slippers Birkenstock Slippers Donkerrode Donkerrode Birkenstock Madrid Slippers Madrid Slippers Madrid Donkerrode Donkerrode n0mvN8Ow.
  • Zal de arbeidsovereenkomst betrekkelijk vriendelijk ontbonden worden? Haal er het maximale uit. Wij adviseren en ondersteunen u met de onderhandelingen.
  • Is uw onderzoek door de Rechtbank opgedragen? Wij helpen met het verweer en passende tegenargumenten.
  • Bent u onredelijk behandeld en/of beoordeeld en overweegt u een klacht in te dienen en/of een juridische procedure aan te spannen? Neem geen overhaaste en emotionele beslissingen! Oriënteert u zich eerst bij ons en gezamenlijk schatten we uw kansen in.

Tarief

€180 per uur (ex. 21% btw)..


shirt T 1904 House Fifth Fh 447 Wit 8 nwZOPkN80X
Things 620Ecru Wwi140 Things Blouse Nice Nice 35jLR4A

Website door Goforit

Peter Hahn Paars Jerseybroek Peter Hahn Jerseybroek Hahn Peter Jerseybroek Paars n0wX8OPk
To Top